ALPARSLAN, HALK VE ZİRAAT BANKASI AĞRI ŞUBELERİNE 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ YAPTI

ALPARSLAN, HALK VE ZİRAAT BANKASI AĞRI ŞUBELERİNE 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ YAPTI

  • 15 Ağustos 2022, 14:34
  • 550 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Van Bölge Başkanı İlyas Alparslan, Ziraat Bankası Ağrı Şube Yöneticisi olarak atanan Hakan Oruç'a, Halkbank  Ağrı Şube Yöneticisi olarak atanan Murat Yusufoğlu'na,  Ziraat Bankası Ağrı Doğubeyazıt Şube Yöneticisi olarak atanan Hurşit Kılavuz'a 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu.

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun 'Hayırlı olsun' mesajlarını ve selamlarını ileten Alparslan, Şube Yöneticileri Oruç, Yusufoğlu ve Kılavuz'a sendika faaliyetleri ile ilgili olarak bilgi vererek güncel konularda sohbet etti. 

Alparslan, "Misafirperverliklerinden dolayı Ziraat Bankası Ağrı Şube Yöneticisi Sayın Hakan Oruç'a, Halkbank Ağrı Şube Yöneticisi Murat Yusufoğlu'na,  Ziraat Bankası Doğubayazıt Şube Yöneticisi Sayın Hurşit Kılavuz'a ve Kıymetli Üyelerimize teşekkür ediyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum."dedi. 

ALPARSLAN HAKBANK IĞDIR VE DOĞUBEYAZIT ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ

Alparslan, Halkbank Iğdır ve Doğubeyazıt şubelerini de ziyaret ederek üyelerimizle biraraya geldi. Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ileten Alparslan, sendika çalışmaları ile ilgili bilgi vererek istek ve önerilerini dinleyip not aldı. 

Alparslan, üyelerimize görevlerinde başarılar diledi.